perjantai 26. heinäkuuta 2013

Elamaa hippikommuunissa

Saavuin hippikommuuniin (eli Kinsaleen) sunnuntaina. Tas perheessa on talla hetkella mun kanssa Costaricalainen poika (Satu, ma en tiia miten sa selviit siel Costaricassa ku taa on ainaki hirveen sopo ja ruskee silmane suloisuus) ja poika Georgiasta. Ja ain valil taal juoksentelee hostsisarusten kavereit.

At sunday I arrived to Kinsale and there is also one boy from Costa rica and a boy from Georgia, Atlanta. 

Taa on hauskaa ain valilla perheessa, kun puhutaan neljaa kielta. Costaricalainen poika ei paljoo puhu englantii, joten oon tassa samalla opiskellu espanjaa ja hostisa on nyt tas oppinu sujuvan espanjan kahden viikon aikana mita taa poika on taalla ollu. Ja sitten valilla naa puhuu puolaa, ja tietty englantii. Ja yllatys mulle: Hostisa osaa ruotsia. RUOTSIA! Siis mita. Sita sitte taal valil myos jutustellaan :D
En oo hirveen paljoo kuvaillu taalla enka hirveesti paase paivittelemaan, koska hostperheella ei oo nettia eika oikein kenttaakaan kannykassa.
Hostveli loys tommosen kivan kilpparin maanantaina takapihalt ja kaytiin tiistaina Atlantapojan kanssa pyorailee ja kattoo siltaa. Pari minuuttii ennen kuvan ottoo siel oli ihana auringonlasku.

In hostfamily we speak many languages: English, Polish, Spanish and Sweden. Sometimes it is fanny because you start to speak first english but after couple of words you change it to spanish :D And my hostfamily doesn't have a computer, so I don't know how often I can update the blog.
At monday, my hostbro found a turtle from a backyard and tuesday me and a bou from Atlanta went to biking and I saw a beautiful sunset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti